Ugens USA: #18 Mehdi Mozaffari, del 2

I denne uges Ugens USA gæster professor emeritus ved Institut for Statskundskab ved Center for Forskning i Islamisme og Radikalisering på Aarhus Universitet, Mehdi Mozaffari endnu engang.

I denne Ugens USA tager vi hul på anden og sidste del af interviewet med iranskfødte Mehdi Mozaffari, professor emeritus ved Institut for Statskundskab ved Center for Forskning i Islamisme og Radikalisering på Aarhus Universitet.

Vi fortsætter, hvor vi slap med at tale om Irans rolle i relation til krigen mellem Israel og Hamas og om Iran og USA i den forbindelse er på randen til åben og væbnet konflikt. Slutteligt tager vi pulsen på, hvor det iranske præstestyre egentlig står efter de sidste års massive demonstrationer på hjemmefronten.

Det, og meget andet, kan du i denne uge lytte til – som altid via Spotify, Podimo og Apple Podcast.

Vi lover, det bliver godt!

Lyt også til: