Forbrydelser i Friheden: Utah – Sønnernes skæbne

Denne episode af Forbrydelser i Friheden udfolder sagen om Susan, Josh og deres to sønner i delstaten Utah.

I West Valey City, som er en forstad til Salt Lake City, bliver familien Powell meldt savnet en decemberdag. De to sønner er ikke mødt op i deres “daycare”, og ingen af familiemedlemmerne er blevet set, eller har givet lyd fra sig. Hjem kommer Josh med sine to sønner, men ved ikke, hvor hans kone Susan er. Han forklaring hænger ikke helt sammen, og politiet forsøger at opklare, hvor Josh har været henne med børnene, samt hvor Susan er blevet af. Sagen udvikler sig til, at det ikke blot er Joshua, som kommer i søgelyset hos efterforskerne. I stedet ryger hele hans familie med ind i det. Det skal vise sig, at de ikke har helt rent mel i posen.

I denne episode udfolder jeg, Lukas Fausing, sagen om Susan, Josh og deres to sønner i delstaten Utah.

Lyt med på Podimo, Spotify eller Apple Podcasts!

Lyt også til: