Ugens USA: #35 Anklageren træder i karakter

Magnus Schyberg, USA-nyts debatanalytiker, gæster Ugens USA til en snak om tirsdagens tv-duel mellem Kamala Harris og Donald Trump.

I tirsdags blev banen i den grad kridtet op. Donald Trump versus Kamala Harris i første – og måske sidste – direkte tv-duel frem mod præsidentvalget. 

I tæt på to timer blev de to kamphaner af stationen ABC’ to moderatorer forholdt alt lige fra økonomi og inflation over Kina og Ukraine til sundhed og klima blandt meget, meget andet. Og så fygede det selvsagt med balstyriske beskyldninger og spydige stikpiller undervejs.

Så hvem klarede skærene bedst? Hvor substantiel var debatten egentlig, og kommer tv-tvekampen i realiteten overhovedet til at rykke ved noget som helst i kampen om Det Hvide Hus, som bekendt bliver afgjort om under to måneder? 

Dét stiller Ugens USA skarpt på. Med til at gøre os alle sammen klogere er Magnus Schyberg, der foruden at være cand.mag. i amerikanske studier og tidligere ansat ved den amerikanske ambassade i Københavns presse- og kommunikationsafdeling også er USA-nyts debatanalytiker, hvor han blandt meget andet i øvrigt har skrevet stolpe op og stolpe ned om samtlige debatter, der har fundet sted under præsidentvalget, fra primærvalgsdebatterne til præsidentdebatterne.

Lyt med på Spotify, Podimo og Apple Podcast – vi lover, det bliver godt!

Støt USA-nyt: