Hvis du ikke ved, hvem Kari Lake er, så spænd sikkerhedsselen!

Det er sjældent kedeligt med Kari Lake. Til gengæld kan det hurtigt blive farligt.

Udover Donald Trump er der nok ingen, der har så ondt i røven over at tabe, som Kari Lake. Ligesom Trump gjorde det i 2020, så tabte MAGA-prædikanten Lake guvernørvalget i delstaten Arizona i 2022 – snævert, men sikkert.

Kilde: CNN

I stedet for at tage ansvaret for sin egen kugleskøre kampagne (præget af løgne om Covid-19, løgne om resultatet af præsidentvalget i 2020 samt ønsker om sågar at fængsle dem, der måtte anerkende Bidens legitime valgsejr) igangsatte Lake i stedet – ligesom sin MAGA-hyrde Trump gjorde det i 2020 – en ny vanvidskampagne af endnu flere løgne, der skulle så tvivl om legitimiteten af Arizonas valghandling og omstøde det endelige resultat til sin fordel (alt sammen uden held i sidste instans).

Sejren har mange fædre, nederlaget er faderløst, som man siger.

Kilde: YouTube

Nu agter den tidligere nyhedsvært (ja, hun har faktisk en gang haft ansvaret for at rapportere om sandheden) så at gøre comeback, denne gang på den nationale scene. Efter længere tids spekulation stemplede hun nemlig tirsdag officielt ind i kampen om at fravriste Kyrsten Sinema – tidligere demokrat, nu uafhængig – sit senatssæde for Arizona efter længere tids spekulation.

Og Lakes valgkamp blev i den grad skudt i gang, da hun forleden blev filmet i en lufthavn i Arizona i skarp debat med det demokratiske medlem af Repræsentanternes Hus Ruben Gallego, som også stiller op til posten.

Kilde: X

Spænd sikkerhedsselen, for det bliver ikke kedeligt med Kari Lake på kampagnesporet. Til gengæld kan det hurtigt blive farligt.