Medie: Melania Trump vil have Tucker Carlson som vicepræsident

Alt tyder på, at Donald Trump bliver Republikanernes præsidentkandidat i 2024. Hustruen Melania har angiveligt et bud på en potentiel running mate til sin husbond.

Det nye, store valgår står for døren, hvor amerikanerne skal vælge deres næste præsident, når kalenderen skriver november 2024.

For selvom de fleste forventninger ligger an til et nyt slag mellem USA’s nuværende demokratiske præsident, Joe Biden, og landets tidligere republikanske præsident, Donald Trump, så skal begge kandidater naturligvis igennem de traditionsrige primærvalg først.

En aktuel meningsmåling fra Project 538 viser, at Donald Trump står til at få 60 procent af opbakningen fra de republikanske vælgere, og dét giver, som det egentlig længe har gjort, anledning til snak og spekulationer om, hvem der kan blive landets næste vicepræsident, hvis Trump altså ender som sejrherre.

Netop det spørgsmål gav mediet Axios tidligere på måneden et muligt svar på.

Kilde: X

Ifølge mediet vil den forhenværende førstedame, Melania Trump, have den tidligere stjernevært fra Fox News Tucker Carlson som vicepræsidentkandidat. Carlson har siden sin fyring på Fox News opstartet eget netværk, hvor han på det sociale medie X har interviewet flere kontroversielle skikkelser i verdenen omkring den amerikanske mediebranche og amerikansk politik.

Fra Fox News til Det Hvide Hus?

Hvis man vil vinde nøglerne til Det Hvide Hus, er det bestemt også vigtigt med en god vicepræsidentkandidat. Vi ved, at det til primærvalgene oftest er de mest ydergående vælgere, der går til stemmeurnerne, men jo tættere vi kommer på det egentlige præsidentvalg, jo mere vigtigt bliver det også at bemærke sig moderat for også at fange midtervælgere og tvivlerne.

Tucker Carlson er særligt kendt for sine år med programmet Tucker Carlson Tonight på Fox News, hvor han hver uge gennemgik diverse nyheder med stærk konservativ subjektivitet som fundament. Han blev tilbage i april måned fyret fra tv-stationen efter et forlig i retssagen mellem Fox News og Dominion Voting System.

Ifølge mediet ser Melania Trump Carlson som en ’’stærk forlængelse på scenen af sin mand,” og for en måned siden udtalte Trump ifølge det sociale medie X selv:

“Jeg kan meget godt lide Tucker. Han har stor, sund fornuft.’’

Spørgsmålet er dog, hvordan Carlson vil kunne hjælpe Trump med at få fat på de moderate vælgere i en valgkamp, der med megen sandsynlighed vil handle om emner som Israel-Hamas, Rusland-Ukraine, våben, abort, økonomi og kriminalitet.

Læs også: