Ugens USA: #27 Helene Christensen

Helene Christensen, generalsekretær i Rebild National Park Society, gæster Ugens USA til en snak om den mangeårige dansk-amerikanske venskabsforenings årligt tilbagevendende begivenhed, Rebildfesten.

Bragt i samarbejde med Rebild National Park Society

Helene Christensen, generalsekretær i Rebild National Park Society, som i øvrigt er USA-nyts officielle samarbejdspartner, gæster Ugens USA til en snak om den dansk-amerikanske venskabsforenings årligt tilbagevendende begivenhed, Rebildfesten.

Begivenheden finder traditionen tro sted i Rebild Bakker i Nordjylland på den amerikanske uafhængighedsdag den 4. juli, hvilket den i år har gjort i hele 112 år.

Hør om programmet for årets Rebildfest, der blandt andet tæller en vis verdenskendt dansk astronaut, hvordan årets fest afspejler venskabsforeningens bestræbelse på at brede kendskabet til sit arbejde mere ud og ikke mindst gøre det mere relevant for endnu flere samt hvorfor man egentlig mener, der fortsat er behov for en fejring af en så sammensat og for mange kontroversiel størrelse som USA i 2024.

Du finder udsendelsen via Spotify, Podimo og Apple Podcast – vi lover, det bliver godt!

Læs mere om Rebildfesten her:

Læs mere om Rebild National Park Society her:

Lyt også til: