Toy Story møder NFL

NFL har taget barnlige midler i brug for at appellere til et yngre publikum.

Oversat fra engelsk til dansk af Alexander de Summer-Brason Welford

I går mødte Jacksonville Jaguars og Atlanta Falcons hinanden i London som en del af deres “internationale serie”, der bringer NFL til et internationalt publikum. De nu 2-2 Jaguars besejrede de nu 2-2 Falcons 23-7 i en opvisning med dårligt quarterback-spil af Desmond Ridder og solidt forsvar af Jaguars. Tre sacks af linebacker Josh Allen, en 61-yard pick-six af Darious Williams og en 30-yard TD-pasning til Calvin Ridley gav Jaguars en stressfri sejr på Wembley Stadium.

Kilde: X

Men på trods af stjernestøvet på banen, på trods af et udsolgt Wembley, var den største lære af denne kamp, at det er en meget god idé at placere en animeret fodboldbane i Toy Story-universet.

NFL har længe eksperimenteret med yderligere måder at engagere fans på. Udover den “internationale serie” har NFL samarbejdet med CBS Sports for at producere en udsendelse på Nickelodeon rettet mod et yngre publikum. Med ESPN2 og brødrene Peyton og Eli Manning med produktionen “Manningcast.” Og nu med ESPN+ og Disney+ med “Toy Story Funday Football.”

Tim Reed, ESPN’s vicepræsident for programmering, håber, at nostalgi fanger opmærksomheden hos nuværende seere såvel som nye:

“Vi har haft kig på en lang række forskellige koncepter og landede ultimativt på Toy Story, fordi det både ræsonnerer hos ældre og yngre generationer.”

Kilde: X

Kommentatorerne Drew Carter, Booger McFarland og 12-årige Pepper Persley navigerede unge seere gennem spillet, mens Duke Caboom forsøgte sig med et motorcykelspring i halvlegen.

Kilde: X

Kilde: X

Alien-kameraoperatørerne svingede overhead, og ansvaret for at spotte bolden faldt på kloen.

Der var sågar “forklarende videoer” for at hjælpe yngre seere med at blive mere fortrolige med NFL-slang.

Udsendelsen som helhed var en succes. Der var glitches og nogle mærkelige kommentarer, men alt i alt var det vildt underholdende. For NFL-puritanerne, nok ikke så meget.

Uanset om fodbold skal spilles af “rigtige mennesker” eller animerede spillere i Toy Story-universet, så var det sjovt.